Texbridge İstanbul Kumaş ve Aksesuarları Fuarı

BURSA - Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl 5'incisi organize edilen "Texbridge İstanbul Kumaş ve Aksesuarları Fuarı", CNR Expo Fuar Merkezi'nde 9 Ekim'de başlayacak.

Uludağ İhracatçı Birliklerinden yapılan yazılı açıklamaya göre, UTİB'in, Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneğinin desteğiyle İstanbul'daki CNR Expo Fuar Merkezi'nde 9-11 Ekim'de gerçekleştireceği fuarda, 2014 yılı sonbahar-kış kumaş ve aksesuarları sergilenecek.

Kumaş ve aksesuarları sektörünü temsil eden tek organizasyon olan Texbridge, yurt içi ve yurt dışından fuara katılan aksesuar üreticilerini de sektör alıcılarıyla bir araya getirecek.

Dünyanın çeşitli bölgelerinden tasarımcıların, kumaş ve aksesuar alıcılarının yoğun ilgi gösterdiği Texbridge İstanbul Kumaş ve Aksesuarları Fuarının, yeni sinerjiyle sektörün iş hacmini artırması hedefleniyor.

UTİB Başkanı İbrahim Burkay ve CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, 2 Eylül'de İstanbul'da bir otelde düzenlenecek basın toplantısında, fuara ilişkin bilgi verecek.

Kaynak: AA