Osmancık’ın Yeni Alt Geçiti Ekim’de Tamam

Çorum Valisi Sabri Başköy, Osmancık ilçesinde yapımı devam eden alt geçit ve Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Osmancık’ın Yeni Alt Geçiti Ekim’de Tamam
Osmancık’ta, D-100 karayolu üzerinde yapımı süren 100 yataklı hastaneye ilçe merkezinden ulaşımın kolay sağlanması ve karayolu trafiğinin güvenli akışının sağlanması için başlatılan alt geçitte çalışmalar hızla sürüyor.

İlçe Devlet Hastanesi’ne geçişi sağlamak için gerçekleştirilen alt geçit yatırımını yerinde inceleyen Vali Sabri Başköy, Osmancık’ın alt geçit ile yeni bir girişe sahip olacağını ve alt geçidin Ekim ayı sonunda hizmete sunulacağını söyledi.

Alt geçit inşaatını yapan yüklenici firma Onur İnşaat yetkilisi Yusuf Topaloğlu, devam eden çalışmalarla ilgili Vali Başköy’e bilgi verdi. Topaloğlu, 9 metre yüksekliğindeki ve 5 metre genişliğindeki alt geçidin Ekim ayı sonunda hizmete sunulacağını ifade etti.

Alt geçidin hastaneye güvenli ulaşımın konusunda önemli bir hizmet sunacağını ifade eden Vali Başköy, “Ekim ayı sonunda alt geçit hizmete sunulacak. Böylece yeni yapılan hastanemize ulaşım noktasındaki sorun da çözüme kavuşturulmuş olacaktır. Hastanenin İstanbul’a ulaşımın sağlandığı ve önemli bir kullanım yoğunluğuna sahip D-100 karayolu üzerinde olması nedeniyle gerek yol ve gerekse ulaşım güvenliği noktasında bu alt geçit önem arz etmektedir. Böylece Osmancık’ın yeni bir girişi daha olacak” dedi.

Vali Başköy’e incelemeler sırasında Osmancık Kaymakam Vekili Ali Erdoğan ve Belediye Başkanı Bekir Yazıcı eşlik etti.
Kaynak: İHA