Bebek Arabasındaki Cep Telefonunun Çalınma Anı Kamerada

Zeytinburnu’nda kendisine müşteri süsü veren kadın hırsız, alışveriş için mağazaya giren genç kadının bebek arabasındaki cep telefonunu çaldı.

Mağazaya çocuğu ile birlikte gelen hırsız, iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay 21 Ağustos saat 17.30 sıralarında Bulvar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre alışveriş için kayınvalidesi ve küçük kızıyla mağazaya giren Leyla Mahir, dükkandaki giysilere bakarken çocuğu ile birlikte müşteri kılığında içeri giren şüpheli bir kadının kendisini izlediğini fark etmedi. Göz ucuyla Mahir’i takibe alıp bir süre mağazadaki giysileri inceleyen şüpheli kadın, Mahir’in bir anlık dalgınlığından faydalanarak bebek arasındaki cep telefonuna uzandı. Ani bir hareketle cep telefonunu çalan şüpheli, elindeki giysiyle telefonu saklamaya çalıştı. Şüpheli kadın daha sonra çocuğunu da alarak cebine koyduğu telefonla kayıplara karıştı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI
Öte yandan, yaşanan olay anı mağazanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Öte yandan mağazadan çıkar çıkmaz eşini aramak isteyen Mahir, telefonunun yerinde olmadığını fark edince dükkana geri dönüp güvenlik kamerası kayıtlarını istedi. Şüpheli kadını görüntülerden tespit eden Leyla Mahir, Zeytinburnu Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. Mahir’in eşi Sinan Mahir, eşine ait bin 650 TL değerindeki cep telefonunun bulunması ve hırsıza gerekli cezanın verilmesi için yetkililerden yardım istedi.
Kaynak: İHA