Karamürsel 6. Geleneksel Balık Festivali Konseri Mısır'daki Olaylar Nedeniyle İptal Edildi

Karamürsel Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 6.Geleneksel Balık Festivali kapsamında Ereğli Mahallesinde düzenlenen ünlü sanatçı Pınar Dilşeker konseri, Mısır’da yaşanan darbe sonrası olaylarda yüzlerce insanın şehit düşmesi sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Karamürsel 6. Geleneksel Balık Festivali Konseri Mısır'daki Olaylar Nedeniyle İptal Edildi
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Mısır’da yaşanan darbe sonrası kadın, erkek ve çocukların yaralanması ve ölmesinin kendisini derinden üzdüğünü belirterek, Mısır’da yaşayan insanların hayatlarını kaybetmesi sebebiyle Ereğli’de gerçekleştirilecek Balık Festivali kapsamında düzenlenen Pınar Dilşeker halk konserinin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Ereğli Balık Festivali programı kapsamında 30 Ağustos Cuma akşamı düzenlenecek olan halk konseri iptal edildi. TIR tiyatrosu “Yusufçuk” adlı çocuk oyunu 28 Eylül Çarşamba günü saat 20.30’da Kayacık Mahallesi Kalıcı Konutlarda, 29 Eylül Perşembe günü saat 20.30’da kumyalı mevkiinde sahnelenecek. 30 Eylül Cuma günü 13.30 ile 20.00 saatleri arasında balık ekmek ikramı yapılacak.

31 Ağustos Cumartesi günü ise Mısır’da yaşanan katliam sonrasında şehit olan insanlar için ve av yasağının bitmesi sebebiyle balıkçıların uğurlanması için İlçe Müftülüğü görevlilerince Ereğli Merkez Camii'nde mevlid-i şerif okunacak.
Kaynak: İHA