Vali Karaloğlu’nun Yoğun Mesaisi

Bursa’ya atanan Vali Münir Karaloğlu, hafta başı mesaisine yoğun bir tempoyla başladı.

Vali Karaloğlu’nun Yoğun Mesaisi
Sabah erken saatlerde Valilik Heykel binasında makamına gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun mesaisi akşam geç saatlere kadar devam etti

Makamında ilk olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul eden Karaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ticaret ve Sanayi Odaları’nın kent için önemli olduğunu vurgulayan Karaloğlu, BTSO yönetimine ortak çalışma teklifinde bulundu. Karaloğlu, “Sizinle işbirliği yapmak hem sivil toplum örgütü olarak hem de kentin çok önemli bir kesiminin temsilcisi olarak, kentin geleceği açısından önemli. Önümüzdeki süreç içerisinde ortak çok çalışmalarımız olacak. BTSO’nun gücünü de biliyorum. Kentin bütün unsurları ile işbirliği yapmak çok önemli. Yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, iş adamlarıdernekleri hep beraber Bursa için güzel şeyler yapmak için çalışacağız. Sanayisi, tarımsal üretimi, tarihi, turizmi ile Bursa Türkiye’nin gözbebeği illerinden bir tanesi. İnşallah bizde onun üzerine hep beraber yeni güzellikler koyarak daha da ilerilere taşıyacağız” dedi.

-“BURSA YARIŞTAN KOPMAMASI GEREKİR”
Artık Türkiye’de şehirlerin yarıştığınıkaydeden Karaloğlu, “Bu yarışta biz iyiyiz, ihracatımızda iyi diyemeyiz. Çok güçlü şehirler geliyor. Bursa’nın yarıştan kopmaması gerekiyor. Belki daha iyi noktalara taşınması için işbirliğine ihtiyacımız var. Güzel bir ekipsiniz Allah size de ‘hayırlı’ hizmet etmeyi nasip kılsın. Bursa’yı bulunduğu iyi yerden daha iyi yerlere hep beraber taşıyacağız” diye konuştu.

-BTSO YÖNETİMİ VALİ KARALOĞLU’NUN VİZYONUNA GÜVENİYOR
BTSO Başkanı İbrahim Burkay da Vali Karaloğlu’na yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, “Bursa’mıza hoşgeldiniz. Bu dönemde beraber çalışma fırsatı bulacağız. Bu anlamda da mutluyuz. Bundan önceki görev yerlerindeki başarılarınızı biliyoruz. Bursa Türkiye’nin ilk üçünde olan bir şehir. İnşallah sizin vizyonunuz ile Bursa’da güzel işleri beraber yapacağız” ifadelerini kullandı. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası BTSO Başkanı Burkay, Vali Karaloğlu’na, İznik çinisinden yapılan vazo hediye etti

-VALİ KARALOĞLU, ONLARCA KİŞİYİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Misafirlerini uğurlayan Vali Karaloğlu, akşam:22:00’ye kadar devam eden mesaisinde sırasıyla DSİBölge Müdürü S.Tahsin Sarıoğlu, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Engin Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malülü Şehit Aileleri Dul Ve Yetimleri Derneği Başkanı Selami Soylu, M.Kemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zübeyde Sunay Özkul, Hacıvat-Karagöz Lokumcusu Turan Gözele, Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz, Adli Yargı Adalet Komisyonu Üyesi Mustafa Öztürk, Adalet Başmüfettişi Seyit Ali Kovatoman, Atılım Ajans Firma Yetkilisi Suna Çolak, Eski Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Turhan Neşe, CHP İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Çatçat, Rize Çamlıhemşin AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Ali Tercüman, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Bursa Organize Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Faik Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Van İl Özelİdaresi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren, Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Sedat Demir, Kent Gazetesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Temsilci Arzu Kutlucan Erol, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kundakçı, Koordinatör İbrahim Çoban, Köşe Yazarları Kayhan Kaymaz, Türkan Genç, Aysun Karlı, Mehmet Çetinkaya, Orhan Çelik, Elif Danacıoğlu, Murat Doruk, Muhabirler Süleyman Turunç ve Samet Doğru, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) Başkanı Arif Tak, Skala Kulübü Başkanı Hasan Eker, Beceren Otel Sahibi Haluk Beceren, Plaza Tur Sahibi Serdal Can, Bursa Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Metin Yurdakoş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Görükle Sanayici Ve İşadamları Derneği Başkanı İbrahim Doğangün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, Genel Sekreter Yardımcısı M. Müfit Aydın, İl Genel Meclis Grup Başkan Vekillerinden AK Parti Grup Başkan Vekili Fethi Yıldız, Ak Parti Grup Sekreteri Ercan Barutçuoğlu CHP Grup Başkan Vekili Sebahattin Sesli, MHP Grup Başkan Vekili Bekir Turunç, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi AK Parti Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Mehmet Çepni, Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni’yi makamında ağırlayarak, ‘hayırlı’ olsun tebriklerini kabul etti.
Kaynak: İHA