Taşköprü’de Lösev’in Standına Yoğun İlgi

Bu yıl 27’incisi düzenlen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali’nde stant açan Lösev, yoğun ilgiyle karşılaştı.

Taşköprü’de Lösev’in Standına Yoğun İlgi
Taşköprü’de Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen bir stant evinde Lösemili Çocuklar Vakfı adına Lösev Kastamonu İl Temsilciği stant açtı. Festivale gelen vatandaşların dikkatini çeken ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Lösev standını ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile Vali Erdoğan Bektaş ile çok sayıda siyasi ve bürokratlar ziyaret etti.

Lösev tarafından festivale gelen vatandaşları bilgilendirmek ve Lösemili çocuklara karşı daha duyarlı olunmasını sağlamak amacıyla açılan stantta Ankara Gölbaşında bulunan Lösemili Çocuklar Köyündeki atölyelerde lösemili çocukların anneleri tarafından yapılan el emeği göz nuru örünler lösemili çocuklar yararına satışa sunuldu.

Taşköprü’de açılan stantta lösemili çocuklara yönelik ilgi ve alakayı daha da arttırmak ayrıca bu çocuklara destek olunması için yapılan ürünleri satışa sunduklarını belirten Lösev Kastamonu İl Temsilcisi ve Aile Komite Başkanı Şevket Yılmaz, “Çok sayıda davetli standımızı ziyaret etti. Standa gösterilen ilgi ve alaka bizleri memnun etti. Standımızın başında ise Taşköprülü Lösemi hastası bir çocuğumuz görev aldı. Böyle hayırlı bir vakfın burada olmasından çok memnunuz. Bu tür etkinliklerde lösemili çocuklara olan ilgiyi arttırmak ve bu çocuklara destek olunması için her zaman stant açacağız. Bizlere bu imkanı sağlayan Taşköprü Belediye Başkanımız Hüseyin Arslan’a ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Stant ve lösemili çocuklar hakkında Lösev İl Temsilcisi Şevket Yılmaz’dan bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ise, Lösev’in çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, “Her zaman lösemili çocuklarımızın yanında olacağız ve destek olmaya devam edeceğiz.

Lösev Aile Komite Üyesi Ahmet Güney da, lösemi tedavisi devam eden oğlu Burak Günay ile birlikte stantta görev alarak, Lösev ürünlerinin satışında katkıda bulundular.
Kaynak: İHA