Taşköprü Festivalinde Soner Sarıkabadayı Sahne Aldı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında sahneye çıkan ünlü popçu Soner Sarıkabadayı, Taşköprülü hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Taşköprü Festivalinde Soner Sarıkabadayı Sahne Aldı
Bu yıl 27’ncisi düzenlenen festivalin 3. günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser Taşköprü Festival Meydanında gerçekleşti. Festivalde sahne alan ünlü popçu Soner Sarıkabadayı kendisini dinlemeye gelen Taşköprülüleri unutulmaz bir gece yaşattı. Taşköprü'de yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan Sarıkabadayı’ya sarımsaktan örülmüş taç ve sarımsak demeti hediye etti.

Hediyelerini alan Sarıkabadayı, sarımsağın oldukça faydalı olduğunu söyleyerek sarımsak tacını başına taktı. Sahneye çıktığı andan itibaren neşeli tavırlarıyla dikkat çeken ünlü popçu özellikle bayan izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sarıkabadayı, zaman zaman sahne önüne gelen genç kızların elini sıktı onlarla sohbet etti. Şarkılarını Taşköprülüler için seslendiren Sarıkabadayı, konserini gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü.
Kaynak: İHA