Akkuş Kaymakamı Fatih Gül'e Veda Yemeği

Akkuş Kaymakamı Fatih Gül için Akkuş eski Orüs Seka Yemekhanesi'nde veda yemeği verildi.

Akkuş Kaymakamı Fatih Gül'e Veda Yemeği
Yaklaşık 2.5 yıllık görevi boyunca ilçede bir çok gelişmeler yaşadığının altını çizen Fatih Gül, "Farkında olmadan sizleri kırmış olabilirim. Hatalarım olmuştur. Ama Bazıları var ki, asla hakkımı helal etmeyeceğim. Bana çok çektirdiler" diye konuştu.

Yolu Kahramanmaraş'a düşenlere de "Orada bir kardeşiniz var" diye seslenen Fatih Gül, "Tüm heyecanımı ve tüm duygularımı beraber getirmiştim. Yine aynı duyguları yaşıyorum" dedi.

Akkuş Belediye Başkanı Ecz. Ergüder Efil de, Kaymakam Fatih Gül'ün görevini en iyi şekilde yaptığını belirterek, "İnşallah daha başarılı görevlerde başarılı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Veda yemeğine; Akkuş Belediye Başkanı Ecz. Ergüder Efil, Akkuş Cumhuriyet Savcısı Aykut Demir, Hakim Nursel Tunçer, Akkuş Kızılelma Belde Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş Seferli Belde Belediye Başkanı Muammer Sütçü, Akkuş Çayıralan Belde Belediye Başkanı Metin İnce, Ordu İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Duman, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Çöpoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Karadağoğlu, Akkuş Öğretmenevi Müdürü İhsan Görgülü, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA