Nazilli Ak Parti'den Gündem Değerlendirmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli ilçe teşkilatı bayramın 4. günü ilçe binasında Aydın milletvekillerinin katılımıyla yaptığı bayramlaşma töreninin ardından bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Nazilli Ak Parti'den Gündem Değerlendirmesi
Ülke gündemi ve yerel gündemin görüşüldüğü toplantıda AK Parti’nin bölgeye getirdiği hizmetler anlatıldı. Aydın ve Nazilli Belediyesi’ne yüklenilen toplantıda AK Parti’nin getirdiği Büyükşehir yasası ile CHP ve MHP’nin köylere hizmet yarışına girdiği söylendi.
İlçe hizmet binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve A.Gültekin Kılınç ile birlikte İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen, İl Genel Meclis Üyeleri Kadir Mutlu ve Ahmet Eker, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimine teşkilat olarak yüzde 80 hazır olduklarını söyledi.

AK Parti olarak belediye başkanlarına her zaman yardımcı olduklarını vurgulayan Tacettin Pirinç, ekstra hizmetlerin AK Parti Aydın Milletvekilleri sayesinde geldiğini de sözlerine ekledi. İlçede şuanda Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Güzelköy köy tüzel kişiliğine ait arazi üzerine Kız Meslek Lisesi ve 400 yataklı pansiyonu iki ana sınıfı olmak üzere okul yapılacağını belirten Tacettin Pirinç; “Ayrıca şuan Güzeköy’deki mevcut okun olduğu yere de iş okulu dediğimiz özürlü okulumuz yapılacak. Bunun yanı sıra Bozyurt köyünde 6 derslikli okul yapımına karar verildi.

13 Ağustos itibariyle ihalesi yapılacak olan Nazilli İmam hatip ortaokul bölümü ile Yeni Mahalle de bulunan Fatih İlköğretim Okulu’na ek 32 derslikli bina yapımı, öğretmen lisemizde pansiyon yapılması, bunların yanında şu anda Milli Eğitim Bakanlığımıza ait okullarımızda çatı, boya eksikliklerin hepsi de şuan tamamlanmak üzeredir. Yeni eğitim öğretim yılına Milli Eğitim eksiksiz girecek. Bu çalışmalarda bizlere destek veren milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

‘BAŞBAKAN’IN DİK DURUŞU İLE AMAÇLARINA ULAŞAMADILAR’
12 Haziran 2011 tarihinden itibaren bugün seçim olacak gibi tüm teşkilatlarla sürdürdüklerini belirten AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç da; “Seçimler demokraside çok önemli bir yere sahiptir. Ne kadar önemli olduğunu zaten gezi parkı eylemlerinde tüm Türkiye bir daha fark etti. Özellikle demokrasinin beşiği sayılan Amerika ve Avrupa gibi ülkeler Türkiye de demokrasinin kesintiye uğramasıyla ilgili ne büyük gayret içerisinde olduğunu hepimiz üzülerek seyrettik. Mısırda darbenin başarıya ulaşması yönünde sadece Amerika ve Avrupa değil Türkiye’de de ciddi bir gayret olduğunu çok üzülerek seyrettik. Mecliste demokrasiyi engellemeye çalışan muhalif partiler sivil toplum örgütleriyle beraber meclis çalışmalarını nasıl sabote edebilirizin gayreti içinde. Bizler Türkiye’nin geleceği ile ilgili yasaları görüşürken meclisin içerisine kadar duyulan olumsuz propagandalar, gürültüler, bağırışlar, korna sesleri, tencere-tava sesleri bizleri huzursuz etmeye gayret etseler de bunu başaramadılar. Sadece gezi parkı eylemleri Türkiye’yi harekete geçiren hadise değildir. Gezi parkı eylemleri tüm masum milletlerin sesini kesmeye yöneliktir. Sayın başbakanımızın kararlılığı ve dik duruşu sayesinde gezi parkı eylemlerinin arkasındaki güçler Türkiye de amaçlarına ulaşamadılar” dedi.

‘AYDIN VE NAZİLLİ’DE YARATILDIĞIMIZ İÇİN ŞÜKREDELİM’
Bereketi bambaşka olan Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na ulaştıklarını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem; “Ramazan Bayramı Müminlerin, İslam aleminin ve tüm insanlık aleminin bayramı aslında fakat Ramazan ayı içerisinde de özellikle komşularımız olan Suriye, Mısır, Gazze ve Sudan’da 3 bine yakın insan öldürüldü. O yüzden Türkiye olarak bütün sıkıntılara, olumsuzluklara rağmen bize düşen şükretmektir. Bu kadar güzel biri ülkede, bu kadar güzel imkanlar içerisinde hele ki Cenab-ı hakkın Vettiyni vezzeytuni diyerek ayeti kerimede geçen zeytin ve incir üzerine yemin ettiği nimetlerin olduğu şehir de yaşadığımız için. Bundan daha büyük bir şeref, bundan daha iyi bir nimet olamaz. Şükür ve hamd ediyoruz ki yüce rabbimiz bizi Aydın’da, Nazilli’de yarattı.” dedi.

‘MHP VE CHP’Yİ HİZMET ETTİRTİYORUZ’
Nazilli’nin AK Parti açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Milletvekili Mehmet Erdem; “Bugüne kadar Nazilli halkı AK Parti’ye gönülden destek verdi. Fazlasıyla destek verdi. En son seçimde Nazilli yine bizi birinci parti yaptı. Biz Nazilli’yi seviyoruz ve Nazillililere teşekkür ediyoruz. Belediye başkanlarına son dönemlerde baktığımızda makyaj gibi veya kendi reklamları olacak türden şeyler yapıyorlar. Eğer AK Parti olarak Büyükşehir yasasını çıkarmamış olsaydık belediye başkanlarının köylere hizmet konusunda akıllarına hiçbir şey gelmezdi. Neredeyse köylüleri görseler selam bile vermezlerdi. Büyükşehir yasasını çıkarınca MHP’li ve CHP’li milletvekilleri beyanatlar vererek yandık, bittik öldük gibi açıklamalar yaptılar. Şöyle dert olacak böyle sorun çıkacak dediler ama artık o sözleri söylemez oldular. Şimdi ne oldu CHP’li ve MHP’li Belediye Başkanları köylere hizmet için canla başla çalışır oldular. Çöp konteynırı koyuyorlar ve bütün hizmetleri köye getirmeye çalışıyorlar. Ramazan yardım paketleri gidiyor. CHP’li milletvekilleri bir ara TBMM’de AK Parti vatandaşa erzak yardımı yapıyor oyları o şekilde alıyor diye laf ediyorlardı. Şimdi en büyük erzak yardımı yapan belediyeler CHP’li ve MHP’li belediyeler oldu. Köylere bir gidiyorum Aydın Belediyesi’nin aracı orada. Alla alla bunca yıl köye gelmeyen aracın ne işi var diye bir bakıyoruz, arkası erzak torbaları dolu. Her zaman söylediğim gibi bir Büyükşehir yasası getirdik köylere hizmete yarışır hale getirdik. Bunların köylere hizmet etmeye niyetleri yoktu zaten bunların kabiliyeti de yok ama AK Parti olarak kanunu çıkardı bunları da hizmet ettirir hale getirdik. Seve seve yapmazsınız hizmeti işte böyle mecburen yaptırırız.” dedi.

Kaynak: İHA