AK Parti Nazilli Teşkilatı Bayramlaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli ilçe teşkilatı bayramın 4. günü ilçe binasında Aydın Milletvekillerinin katılımıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

AK Parti Nazilli Teşkilatı Bayramlaştı
İlçe hizmet binasında AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç’in ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve A.Gültekin Kılınç ile birlikte İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen, İl Genel Meclis Üyeleri Kadir Mutlu ve Ahmet Eker, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, partililerin bayramını kutlayarak sözü Milletvekili A.Gültekin Kılınç’a verdi. Kılınç, AK Parti hükümeti ile Türkiye’nin dünya çapında büyük bir imaj kazandığını, bu imajın bazı merciler tarafından yıkılmak istendiğine değindi. Gezi olayları ile Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile engellendiğini vurgulayan Milletvekili Kılınç, Türkiye’nin süreçten alnının akıyla çıktığını belirtti.

Daha sonra söz alan Milletvekili Erdem ise Büyükşehir süreci ile ilgili partililere bilgiler verdi. Erdem, CHP ve MHP’nin büyükşehir yasası ile daha önce hizmet etmek akıllarına gelmeyen belediyelerin şimdi hizmet yarışına girdiğini vurgulayarak, AK Parti hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çalışmalar hakkında da açıklamalar yapan Milletvekili Erdem, partililerin bayramını kutladı. Konuşmaların ardından partililer ve milletvekilleri tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında Milletvekili Mehmet Erdem ve İlçe Başkanı Tacettin Pirinç çocuklara harçlıkta vermeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA