Ak Parti Borçka Danışma Toplantısı Yapıldı

ARTVİN - AK Parti Borçka İlçe Başkanlığının 3. Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin İl Başkanı Erkan Balta, Borçka İlçe Başkanı Şükrü Ertürk ile diğer parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Kışla, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'yi karıştırmayı çalışacak birilerinin her zaman olacağını belirterek, "Bu nedenle siyasiler olarak çok çalışmalıyız. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımıza güzel bir gelecek için her şeyi kenara bırakıp, kapı kapı gezip olanları anlatacağız. Partimiz kurulduğundan bugüne kadar ırka, dine, bölgeye göre siyaset yapmamıştır. Kimseyi ayırmadan herkese aynı siyaseti yapmıştır" dedi.

İlçedeki yatırımlar hakkında da bilgi veren Kışla, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yatırımlarla ilgili iki müjde vermek istiyorum. Macahel tüneli yatırım programına alındı. Borçka ilçesine Sağlık Meslek Lisesi yeniden açılacak. Takip edilen yatırımlar arasında ise Hükümet Konağı, Güreşen yolu, Borçka Devlet Hastanesinin yeni binasının yapımı bulunuyor. Turizm master planının hazırlanması ve yayla yollarının yapılmasıyla Borçka güzel yerlere gelecek. Artvin, Borçka, Türkiye için çalışacağız."

Kaynak: AA