Başkan Kızının Nikahını Kıydı

Salihli ilçesine bağlı Taytan Belediye Başkanı Ali Gürsoy’un kızı Fatma Gürsoy ile Makine Mühendisi Emrah Kılıç, Narlıbahçe Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Başkan Kızının Nikahını Kıydı

Genç çiftin nikahı, gelinin babası Belediye Başkanı Ali Gürsoy tarafından kıyıldı. Başkan Gürsoy, evlilik cüzdanını teslim ettiği çifte mutluluklar diledi.

Muhteşem bir düğün töreniyle kızını evlendiren Taytan Belediye Başkanı Ali Gürsoy ve eşi Fethiye Gürsoy çifti ile damadın babası Rafi ile annesi Havva Kılıç’ı bu mutlu günlerinde Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve yöneticileri, daire başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sulama birliklerinin başkanları ve çok sayıda tanınmış isim yalnız bırakmadı. Davetliler, çalınan canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Başkan Ali Gürsoy, “14 yıllık meslek hayatımın en ilginç nikahını kıydım. Kendi kızımı bugün oğluma kendi ellerimle verdim. O benim oğlumdur, hiçbir zaman damadım demeyeceğim. İkisinin de ömür boyu mutlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA