Bir Aşk Hikayesi 17. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Fox Tv'de ilgiyle izlenen 'bir Aşk Hikayesi' kaldığı yerden 17.bölümüyle 30 Temmuz'da ekranlarda...

Bir Aşk Hikayesi 17. Bölüm Fragmanı ve Özeti
Bir Aşk Hikayesi 17.Bölüm Özeti:




Bir Aşk Hikayesi'nde Ceylan'ın Tolga'yla nişanlandığını öğnenen Korkut Ali çılgına dönüyor. Ceylan'ı ikna edemeyen Korkut sevdiği kadını kaçırıyor. En sonunda Ceylan, Korkut'a olan aşkına yeniliyor. İşte Bir Aşk Hikayesi 17. bölüm fragmanı ve özeti...

FOX TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Bir Aşk Hikayesi'nde heyecan dorukta. Bir Aşk Hikayesi'nde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Bir Aşk Hikayesi'nde 30 Temmuz 2013 Salı 21.00'de FOX TV'de...

CEYLAN VE KORKUT BİLİNMEYENE İLERLİYOR...

“Ben çocuğumu küçücük bir mezarda bildim... Yaşadığını bilseydim onu asla bırakmazdım. Dünyayı karşıma alır gene bırakmazdım. Şimdi bulmak için her şeyimi vermeye hazırım. Her şeyimi…” Korkut annesinin bu çığlığına ne cevap verecek… Onu affetmeyi başarabilecek mi?


Diğer tarafta Ceylan Eda 'yla Korkut 'un öpüştüğünü gördükten sonra öfkesi giderek artar. Ve Korkut 'un canını yakmak için büyük bir hamle yapmaya hazırlanır. Ancak Korkut,buna izin vermez. Denizin ortasında bir balıkçı teknesinde iki aşık hesaplaşır.

Ceylan daha ne kadar Korkut 'a ve aşkına karşı gelebilir? Sonunda dayanamaz ve kendini bu aşka bırakır. Ancak her ikisinin de hesaplamadığı bir şey vardır. Ceylan ve Korkut bilinmeyene doğru gitmektedir.