Dikili'de Türk Sanat Müziği Konseri

Dikili Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Atatürk Meydanı’nda geçmişten günümüze değerli eserlerden oluşan muhteşem bir konser verdi.

Dikili'de Türk Sanat Müziği Konseri
Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen gecede Şef Rahmi Durmaz öncülüğünde verilen konseri yaklaşık 2000 kişi seyretti. Sunumunu Eylem Ulu’nun yaptığı konserde Muhayyer, Kürdi Peşrev, Segah Uşşak, Rast, Kürdili Hicazkar gibi makamlarda, Yaseri Asım Ersoy, Yıldırım Gürses, Alaaddin Yavaşça, Yusuf Nalkesen gibi üstatların eserleri seslendirildi. Konseri Dikili Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, Kent Konseyi Başkanı Meclis Üyesi Erdoğan Doğan ve Jeotermal A.Ş Başkanı Meclis Üyesi Hüseyin Çelik’te izledi.

Konser sonunda Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, yıl boyunca gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı koro elemanlarını tebrik ederek Şef Rahmi Durmaz’a plaket verdi. Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülay Demir ise yaptığı konuşmada; “İnsandan yana, güzelden yana bir buluşmada daha birlikte olmanın coşkusu içindeyiz. Bizlerin bir araya gelmesine aracı olan, bu güzelliği yaratan Belediyemiz ve emek harcayan Belediye çalışanı arkadaşlarımıza yürek dolusu teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA