Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Kütahya’nın Emet ve Hisarcık ilçelerinde oturan şehit ve gazi aileleri, Emet Termal Resort Otelin verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu
Termal Resort Otel Tesisleri'nde gerçekleştirilen iftara Emet Kaymakamı H.Mete Buhara, Hisarcık Kaymakamı Bedir Deveci, Emet Cumhuriyet Savcısı Yusuf Pakır, İlçe Garnizon Komutanı Yasin Bedir, İlçe Emniyet Amiri Hasan Ali Dalkılıç, Müftü İsmail Temur ve şehit aileleri katıldı.

Yapılan yemek sonrası bilgi veren Emet Termal Resort Müdür Yardımcısı Mustafa Hügül, işletme olarak geleneksel hale getirdikleri etkinlikle, şehit yakınlarını, ve gazileri bir araya getirdiklerini ifade ederek, ‘Bu yılda şehit ailelerimiz ve gazilerimizle beraberiz. Şehitlerimize ve gazilerimize neler borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Onlara unutulmadıklarını ve asla unutulmayacaklarını göstermek adına bu tür organizasyonlara önem veriyoruz. Bugünde Emet ve Hisarcık ilçelerimizden aileleri ile beraber 60 şehit ve gazi yakınını ile birlikte olarak, kendilerine değer verildiğini bir nebze olsun göstermek istedik. İşletme olarak şehit ailelerine ve gazilerimize başta hamam ve havuzlar olmak üzere bir çok hizmetten ücretsiz yararlanma fırsatı da sunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA