Şahinbey Belediyesi, Başarılı Sporcuları 87 Cumhuriyet Altını İle Ödüllendirdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Avrupa ve Türkiye Şampiyonası’nda Bilek Güreşi, Engelli Bilek Güreşi ve Karate branşlarında dereceye giren Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını 87 adet Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Şahinbey Belediyesi, Başarılı Sporcuları 87 Cumhuriyet Altını İle Ödüllendirdi
AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Başkan Tahmazoğlu, başarılı sporculara ödüllerini verdi.

Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Avrupa birincisi ve Türkiye birincisi olan Gülistan Korkmaz 15, Avrupa ikincisi ve Türkiye birincisi olan Fehime Tuğce Nur Kurt 13, Avrupa üçüncüsü ve Türkiye birincisi olan Mehmet Ali Erdoğan 11, Türkiye birincisi olan Ahmet Çetinkaya 5 ve Türkiye üçüncüsü olan Ahmet Bozdemir 3 Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Engelli Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Avrupa birincisi ve Türkiye birincisi olan Mehmet Kaya 13, Türkiye birincisi olan Mikail Arslan 5 ve Türkiye üçüncüsü olan Şakire Annaç’a ise 3 Cumhuriyet altını verildi.

Karete Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi ve Türkiye ikincisi olan Elif Akyüz 12, Türkiye ikincisi olan Tolga Çip 4 ve Türkiye üçüncüsü olan Ünal Polat 3 adet Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NU SPORCULARA DESTEK OLDUĞU İÇİN KUTLUYORUM

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, sporcuların başarısında Belediye Başkanı Tahmazoğlu’nun katkısına dikkat çekerek, “Sporcularımızın daha başarılı olması adına böyle bir projeye öncülük etmesinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. Burada bulunan bilek güreşi ve karete dalındaki Şahinbeyli sporcularımız, gerek Dünya gerekse de Avrupa Şampiyonaları’nda ülkemizi temsil etmiştir. Burada engelli kardeşlerimizde bulunmakta öncelikle ben onları yürekten kutluyorum. Önemli olan zihinlerdeki engelleri kaldırmak olduğunu başarılarıyla ortaya koymuşlardır. Hocalarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

SPORCULARIMIZI BAŞARIYA TEŞVİK EDİYORUZ

Avrupa ve Türkiye çapında dereceye giren sporcuları ve hocaları kutlayarak sözlerine başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Belediye olarak çalışkan ve gayretli sporcularımızı destekliyoruz. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesi ve diğer alanlarda sporda başarılı olan sporcuları ödüllendirmek adına mecliste karar aldık. Dünya’da, Avrupa’da ve Türkiye’de dereceye giren sporcularımızı altınla ödüllendiriyoruz. Avrupa'da ve Türkiye'deki şampiyonalarda dereceye giren sporcularımıza ödüllerini takdim ettik. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu ödüllendirmedeki amacımız başarılı sporcularımızı teşvik etmek ve diğer sporcularımızı ise gayrete sevk ederek onlarında başarılı olmalarını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Dereceye giren ve Cumhuriyet altını ile ödüllendirilen sporcular ise desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.
Kaynak: İHA