İşkence Yaparken Yakalanan Cezaevi Firarisi Adliyeye Sevk Edildi

İçel'de cezaevi firarisi olarak aranırken, arkadaşları ile birlikte bahçe içerisinde bir kişiye işkence yaparken yakalanan 'Tatar Ramazan' lakaplı şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İşkence Yaparken Yakalanan Cezaevi Firarisi Adliyeye Sevk Edildi
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticareti, adam yaralama ve gasp gibi birçok suçtan sabıkası bulunan ve Adıyaman Cezaevi'nden firar ettikten sonra İçel'e kaçan 'Tatar Ramazan' lakaplı Ramazan K., dün kendisini ihbar ettiğini ileri sürdüğü Azat İ. (19) adlı genci bir otomobille kaçırarak Çay Mahallesi Bekirde yolu üzerindeki bir portakal bahçesine götürdü. Burada 3 arkadaşı ile birlikte Azat İ.'yi sopayla döverek işkence yapan Ramazan K., çevredekilerin ihbarı ile polisin olay yerine gelmesi üzerine kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. Ancak bahçeyi kuşatan polis, Ramazan K. ile yanındaki arkadaşı Ahmet Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. İşkence görerek yaralanan Azat İ. ise, hastanedeki tedavisinin ardından il dışına gitti.

İçel Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan ve işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Olaya karıştığı belirlenen 2 kişinin ise yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA