Bayraklı Sevgi Yolu'nda 9 Bin Kişi İftar Yaptı

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan’ın önderliğindeki Bayraklı Teşkilatı bir ilke imza attı.

Bayraklı Sevgi Yolu'nda 9 Bin Kişi İftar Yaptı
AK Parti Bayraklı teşkilatı Bayraklı sevgi yolunda verdiği iftar yemeği ile birlik beraberlik mesajları verdi. Toplamda 750 masanın kurulduğu Sevgi Yolunda adeta izdiham yaşandı. Sevgi yolunda kurulan gönül sofrasına tam 9 bin vatandaş katıldı.

İftara AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcı Atilla Kaya, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun ve İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar’ ın da katıldığı bu çoşkulu gönül sofrası Bayraklı’ da bir ilk olarak değerlendirildi.

İftar öncesi vatandaşlarla tek tek tokalaşan İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve İlçe Başkanı Ali Aslan halkın sorunlarını dinleyip çözümler bulmaya çalıştı. İftar sonrası çoşkulu bir konuşma yapan AK Parti Bayraklı’ nın patronu Ali Aslan konuşmasına Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı ile başladı.

Bunun ardından birlik ve beraberlik mesajı veren Aslan’ ın gündeminde kentsel dönüşüm vardı. Aslan Bayraklı’ ya bir kez daha seslenerek İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi’nin ortak yürüteceği kentsel dönüşüm projesine imza atılmamasını istedi. Bunun yanı sıra halkın ve vatandaşların Bayraklı’ da kandırıldığını ifade ederek:‘’ Hasan Karabağ ve Aziz Kocaoğlu’na güvenmeyin" dedi.

Bunun yanı sıra Bayraklı Belediyesi’ nin 3 boyutlu görseller hazırlayarak vatandaşları kandırmaya çalıştığının altını çizen Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan, "Vatandaş artık gerçekleri görüyor. Görsel slaytlar hazırlamak kolay. Önemli olan sonuca gidebilmek. Hasan Karabağ temeli atılmamış projeleri sanki bitirmiş gibi göstermeye çalışıyor. ‘’ dedi.

Ayrıca Kentsel dönüşüm ile ilgili Bayraklı’ da geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceklerinin de altını önemle çizen Aslan, "Uzman kişiler tarafından düzenleyeceğimiz toplantılarla halka herşeyi en ince detayları ile anlatacağız. Bayraklı’ daki belirsizlik bitecek" dedi.

İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ ın gündeminde ise Hasan Karabağ’ ın tartışmalara neden olan ‘’Sunni Yobaz ‘’ söylemi vardı. Akay Belediye Başkan’ının bu ifadelerini kendi il başkanı Ali Engin’in dahi kınadığını belirterek:‘’ Biz yola çıktığımızdan beri hep şunu söyledik. Tek Bayrak tek vatan, tek devlet ve tek devlet.Bizim siyaset anlayışımız bu. Ben Bayraklı Belediye Başkanını Allah’ a havale ediyorum." dedi.

Kaynak: İHA