Sana Bir Sır Vereceğim 4. Bölüm Fragmanı Ve 3. Bölüm Özeti

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim 4. Bölümüyle 26 Temmuz Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte Sana Bir Sır Vereceğim 4. Bölüm fragmanı ve özeti...

Sana Bir Sır Vereceğim 4. Bölüm Fragmanı Ve 3. Bölüm Özeti
Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi 3. Bölüm özeti:

Kemal'in eve gelmesi aile de hiç hoş karşılanmaz ve herkesi tedirgin eder.Zeynep ,Kemal'e karşı tuhaf birşeyler hissederken gerçek ortaya çıkar. Kemal diye bildikleri kişi aslında doğaüstü bir transformasyon güçü olan Burak'tır.

Evdeki herkes bu yeni çocuğun varlığından rahatsızken, Sevgi için bambaşka bi anlamı vardır. Çünkü Burak, Sevgi'nin kızı Derya'nın olduğu yerden gelmektedir. Düşünülmesi gereken bir konu daha vardır, Burak, kötü adam Kuzgun tarafından yollanmıştır ve etkisi altındadır..

Dokunduğu her insanın şeklini alan Burak, ailenin yeni bir üyesi mi olacaktır yoksa aileyi ele mi verecek? Sözde kardeş olan Tilki ve Aylin okul arkadaşları ile beraber kamp yapmaya giderler. Bu arkadaşlar Çağla ve Levent'tir.

Kamp alanın da Çağla'nın Tilki'ye olan yakınlaşması Aylin ve Levent'i sinir eder. Aynı çadır da uyumak zorunda kalan Aylin ve Tilki'yi o akşam neler beklemektedir ? Okulda gözü sürekli doğaüstü güçlere sahip çocukların üstünde olan, onlarla fazla ilgilenen öğretmenlerimiz Sedat ve Esra'nın asıl amacı nedir ?

Kötü adam Kuzgun'un elinden kaçmayı başaran Derya , özlemini çektiği annesi Sevgi'ye kavuşabilecek mi ?