Belediye Başkanı Akaydın İftar Yemeği Dağıttı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın,Gündoğmuş ilçesinde esnaf ve vatandaşlara iftar sofrasında yemek dağıttı.

Belediye Başkanı Akaydın İftar Yemeği Dağıttı
CHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Şükrü Yüksel ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Akaydın, herkesin Ramazan ayını kutladı. Burada bir süre vatandaşlarla sohbet eden Akaydın, Gündoğmuşlulara, yeni Bütünşehir Yasası hakkında bilgi verdi. Başkan Akaydın, yeni yasa ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğmuş’a hangi hizmetlerin verileceğini anlattı. Gündoğmuş’un zorlu coğrafyası nedeniyle ekonomisinin yeterince gelişemediğini ifade eden Akaydın, Gündoğmuş’a önümüzdeki süreçte daha sık geleceğini, sorunlara halkla birlikte çözüm bulacaklarını bildirdi.
Geçen aylarda Gündoğmuş İlçesinde evleri yanan Sabri Özdemir, Şükrü Özdemir, Mustafa Köselioğlu’nun da sorunları ile ilgilenen Akaydın, daha sonra Bilal Dinç ve hasta eşine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Yangından duyduğu üzüntüyü dile getiren Akaydın, ailelerin eksik ve ihtiyaçlarının giderilmesi için Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na talimat verdi. Ailelere Ramazan paketi yardımında bulunuldu.

Başkan Akaydın, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğmuş ilçesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluştuktan sonra pilav kazanının başına geçerek yemek dağıttı.

Akaydın, Gündoğmuş Kaymakam Vekili Recep Koşal, Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Başkan Akaydın, barışın ve kardeşliğin önemine değinerek şöyle konuştu:
“Ramazan ayının önemi Müslümanlar arasındaki sevgiyi, kardeşliği, beraberliği daha da artırmasıdır, Allah’a biraz daha yakınlaşmaktır. Tüm dünyadaki Müslümanlara da barış, sevgi, kardeşlik içinde nice Ramazan ayları diliyorum. Dünyanın birçok yerindeki İslam ülkelerinde kardeş kardeşi vuruyor, çeşitli olumsuz olaylar yaşanıyor. Diliyoruz ki artık bunlar son bulsun, Müslüman kanı dökülmesin.”
Başkan Akaydın, Gündoğmuş ilçesi Köprülü Alara Çayı üzerinde yapılacak hidroelektrik santraline iftar alanında ellerindeki dövizlerle tepki gösteren ilçe sakinlerine destek verdi.
Kaynak: İHA