Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın Açıklaması

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Dünyanın birçok yerindeki Müslüman ülkelerinde kardeş kardeşi vuruyor, çeşitli olumsuz olaylar yaşanıyor. Diliyoruz ki artık bunlar son bulsun, Müslüman kanı dökülmesin" dedi.

Akaydın, CHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Şükrü Yüksel ile esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Gündoğmuşlulara, yeni Büyükşehir Yasası hakkında bilgi veren Akaydın, yeni yasa ile büyükşehir belediyesi tarafından Gündoğmuş'a hangi hizmetlerin verileceğini anlattı.

Akaydın, daha sonra Gündoğmuş'ta geçen ay bacadan çıkan yangın sonucu evleri yanan Sabri Özdemir, Şükrü Özdemir, Mustafa Köselioğlu ile 84 yaşındaki Bilal Dinç ve hasta eşini ziyaret etti.

Yangından duyduğu üzüntüyü dile getiren Akaydın, ailelerin eksik ve ihtiyaçlarının giderilmesi için Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına talimat verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Akaydın, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının Müslümanlar arasındaki sevgiyi, kardeşliği, beraberliği daha da artırdığını söyledi.

Dünyadaki Müslümanların barış, sevgi, kardeşlik içinde ramazan aylarını geçirmeleri temennisinde bulunan Akaydın, "Dünyanın birçok yerindeki Müslüman ülkelerinde kardeş kardeşi vuruyor, çeşitli olumsuz olaylar yaşanıyor. Diliyoruz ki artık bunlar son bulsun, Müslüman kanı dökülmesin. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA