Üniversiteli Gencin Cesedi Bulundu

16 Temmuz tarihinde Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Altınkum Plajı’na gelen ve bir daha kendisinden haber alınamayan SDÜ öğrencisi 26 yaşındaki Kadir Keskin’in gölde cesedi bulundu.

Üniversiteli Gencin Cesedi Bulundu
Yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında Eğirdir ve Kovada Gölleri Koruma Birliği ekipleri açıkta bir karartı olduğunu görünce durumu İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Tekneyle belirtilen noktaya gidildiğinde su yüzeyindeki cesede ulaşıldı. Sahilden 300 metre açıkta bulunan Kadir Keskin’in cesedi otopsi yapılmak üzere Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı. Umutla bekleyen Keskin ailesi, çocuklarının cesedinin bulunmasıyla yıkıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknik Eğitim Fakültesi Tesisat Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kadir Keskin, 16 Temmuz Salı günü Eğirdir Gölü Altınkum Plajı’na geldi. Keskin, görgü tanıklarının ifadesine göre en son akşam saatlerinde göle girerken görüldü.

Daha sonra belediye ekipleri güvenlik kontrolü yaparken sahilde erkek kıyafeti bulunması ve cüzdandan Kadir Keskin’in kimliğinin çıkması üzerine anons yapılmış, kimliğin sahibi çıkmayınca polise haber verilmişti. Keskin’in gölde boğulmuş olabileceği şüphesiyle başlatılan arama çalışmalarına İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, Eğirdir ve Kovada Gölleri Koruma Birliği ekipleri ve Antalya dalgıç polisi katıldı.

Kaynak: İHA