Milletvekili Ürün, Çobanlar Halkı İle İftar Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğunluk kazandığı belirterek, “Bu mübarek ayın bereketi ile birlikte inşallah ülkemizde toplumsal barış, kardeşlik ve dostluğumuz daha da artacaktır” dedi.

Milletvekili Ürün, Çobanlar Halkı İle İftar Yaptı
Ürün, Çobanlar ilçesinde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada iftar programlarının Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesi adına büyük bir önem taşıdığını kaydetti.

Ürün, “Bizler ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyen bir Peygamberin ümmetiyiz. Bu anlamda yardımlaşmayı ve dayanışmayı kesin bir dille emreden dinimizin bu yönü en fazla Ramazan ayında kendini göstermektedir. İftarlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Ramazan bayramının başta ülkemiz olmak üzere İslam âlemi ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu

İftar programına Ürün’ün yanı sıra Çobanlar Kaymakamı Kenan Aktaş, Belediye Başkanı Salih Alaka, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman ve Hüseyin Menteş, Çobanlar İlçe Başkanı Abdil Tıkır ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 250 kişinin iftar yaptığı programın ardından Ürün ve beraberindekiler Çobanlar Belediyesi’nde bir toplantı gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA