Eğirdir Gölü'ne Giren Üniversite Öğrencisinden Haber Alınamaması

ISPARTA - Eğirdir Gölü'ne girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisinin cesedi, gölde başlatılan arama çalışmalarının üçüncü gününde bulundu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Eğirdir Gölü'ne girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Kadir Keskin'in boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlatmıştı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği dalgıçları ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları sonucunda Keskin'in cesedi, 300 metre açıkta bulundu.

Kıyıya çıkarılan Keskin'in cesedi, incelemenin ardından otopsi için Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan 3 gündür arama çalışmalarını takip eden Keskin'in babası Kazım ile annesi Asiye Keskin'in, oğullarının cesedi çıkarılırken gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tesisat Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Keskin'in, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda Ultınkum Plajı'ndan göle girdikten sonra bir daha görülmemesi üzerine boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak: AA