Babuk Bey Aşevi'nden Köylere Erzak Yardımı

Kütahya’nın Emet ilçesinde faaliyet gösteren Babuk Bey Aşevi, köylerdeki ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulunuyor.

Babuk Bey Aşevi'nden Köylere Erzak Yardımı
Anadolu Eğitim Kültür ve Ahlak Derneği bünyesinde kurulan, Babuk Bey Aşevi, şu ana kadar ramazan boyunca 22 köyde bulunan 160 ihtiyaç sahibine ulaşarak erzak dağıtımı gerçekleştirdi

Babuk Bey Aşevi Deneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Topal, "Kurulduğumuz günden bu yana ilçemiz ve ilçemize bağlı köylerde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırmaya çalışıyoruz. Ancak köylerde bulunan vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştıramıyoruz. Onlara da hazırladığımız erzaklarla ulaşıyoruz. Bu yıl şu ana kadar 22 köyde bulunan 160 ihtiyaç sahibine ulaştık. Ramazan boyunca inşallah tüm ihtiyaç sahibine ulaşacağız. Bu vesile ile bu hayır çalışmalarına kuru gıda, kurban, zekat, fitre bağışlarıyla desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür eder içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlar getirmesini ve gerçek bir arınma ayına dönüşmesini temenni ederiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA