Gülsar: 'btso Bursa'nın Lokomotifi'

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, BTSO’nun Bursa’nın lokomotifi olduğunu belirterek, "Eğitim camiamız olarak bizler de 550 bin öğrencimiz ve 29 bin öğretmenimizle her türlü desteğe hazırız” dedi.

Gülsar: 'btso Bursa'nın Lokomotifi'
İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Ticaret ve Sanayi odası Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti. Ziyarete İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Asil ve BTSO tarafından yaptırılan okulların müdürleri katıldı.

Son yapılan seçimlerin ardından göreve gelen yeni yönetimi kutlayan Atilla Gülsar, BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a ve ekibine bundan sonra yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Eğitime sağladıkları katkılardan dolayı önceki yönetime de teşekkür eden Atilla Gülsar, BTSO tarafından yaptırılan okullarda binlerce öğrencinin öğrenimini sürdürdüğünü söyledi.

GÜLSAR: “KAMPÜSLERİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU”
Burkay’a BTSO eğitim kampüsleri hakkında bilgi veren Atilla Gülsar, “BTSO tarafından yaptırılan Eğitim vadisinde 8, mesleki eğitim kampüsümüzde ise 3 okulumuz faaliyet gösteriyor. Binlerce öğrencimizin eğitim gördüğü bu kampüslerimizde tercih edilen ve başarılı olan okullarımız bulunuyor. Türkiye’de bir ilk olan kampüs uygulaması diğer illere ve bakanlığımıza da örnek oldu. Şu an ülke genelinde örnek alınan bu modelle ilgili birçok çalışma gerçekleştiriliyor” dedi.

BTSO’nun Bursa’nın adeta lokomotifi olduğunu belirten Atilla Gülsar, “Bursa sanayisi ülkemizin gelişimi adına her alanda örnek uygulamalar gerçekleştiriyor. Eğitim camiamız olarak bizler de 550 bin öğrencimiz ve 29 bin öğretmenimizle her türlü desteğe hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Önümüzdeki günlerde eğitim kampüslerimizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Eğitim konusunu bizler ve ülkemiz için önemli görüyoruz. Özellikle sanayimizin kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması için mesleki eğitimin önemi büyük. Bu konuda sektörün arzu ettiği çalışmalar yapacağız” dedi.

İbrahim Burkay ziyaretlerinden dolayı İl Milli eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve ekibine teşekkür etti.
Kaynak: İHA