Manisa'nın Köylerine Hizmet Atağı...

Salihli’nin Karaağaç Köyü muhtarı Hüseyin Öztürk, köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek Ak Partili yöneticilere teşekkür etti.

Manisa'nın Köylerine Hizmet Atağı...
Öztürk, “Bir önceki seçimde köyümüz Ak Parti’ye pekiyi vermişti, bu seçimde ise yıldızlı pekiyi vereceğiz” dedi.

Köyde şu anda 21 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışması yapıldığını belirten Köy Muhtarı Hüseyin Öztürk “Köyümüzde Temmuz ayının başından buyana parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara köy halkı da destek veriyor. Yaklaşık 21 bin metrekarelik çalışma için Kaymakamımız, Ak Partili İl Genel Meclis Üyelerimiz Cihan Sarı, Abdurrahman Yağcı’nın çok girişimleri olmuştu. Ayrıca Taytan Belediye Başkanımız Ali Gürsoy’da bu çalışma için destekte bulundu. Manisa Milletvekilimiz Muzaffer Yurttaş’ta her zaman bizlerle ilgilendi. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.”
Öztürk sözlerine şöyle devam etti. “Ayrıca şuanda Karaağaç ve Bahçecik Köyü arasında yeni yol yapım çalışması devam ediyor. Bu kapsamda 3 kilometrelik yol için yaklaşık 6 milyon lira ödenek çıkarıldı. İller Bankası’ndan ise 46 bin lira ödenek geldi. Köyümüzün enerji nakil hatlarının yenilenmesi içinde Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın girişimleri ile 260 bin lira ödenek çıkarıldı. Bu hizmetlerden ötürü Ak Partili yöneticilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA