Karamürsel'den Kısa Kısa

Kocaeli - Karamürsel Ticaret Meslek Lisesi Okul Aile Birliği ve Pazarlama Alanı öğrencileri, Gazanfer Bilge Çocuk Yuvasında kalan çocuklarla kahvaltı yaptı.

Aile birliği üyeleri ve öğrenciler, düzenledikleri kermesten elde edilen gelirle organize ettikleri kahvaltı programına, Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen katıldı.

-Yıl sonu sergisi-

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce yıl sonu sergisi açıldı.

Karamürsel Kültür Merkezinde açılan sergide, 410 kursiyerlerin hazırladığı eserler yer aldı.

Kaymakam Ateşoğlu, burada yaptığı konuşmada, yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerin güzel işler ürettiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Ateşoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım sergiyi gezdi.

-Ahşap oyma kursu-

Karamürsel'de ahşam oyma sergisi açıldı.

Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde açılan ahşap oyma kursuna katılan vatandaşların hazırladığı serginin açılışını Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu yaptı.

Ahşap oyma ve yakma sanatçısı Mustafa Çetinkaya'dan eğitim alan 22 kursiyerden başarılı olan 10 kişi belge almaya hak kazandı.

Çetinkaya, Çarşı Camiye hediye edilmek üzere 6 ayda hazırladığı "Esmaül Hüsna" adlı tabloyu Kaymakam Ateşoğlu ve Belediye Başkanı Yıldırım'a takdim etti.

Yaklaşık 150 eserin yer aldığı sergi, bir hafta açık kalacak.

Kaynak: AA