Oltu İlçesinde Ebru Sergisi Açıldı

Erzurum - Oltu Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği tarafından hayata geçirilen ''Umudun Sesi Gençlik Projesi'' kapsamında ebru sergisi açıldı.

Oltu Belediyesi Kültür Evi'nde açılışı yapılan sergiye Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, MHP İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, Semerkant Dergisi İlçe Temsilcisi Nizamettin Akbulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birbirinden güzel ebru tablolarının sergilendiği sergide, ebru sanatı öğreticileri Özlem Yeşilyurt ve Celalettin Şenyayla Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve davetlilere ebru sanatını uygulamalı olarak gösterdi.

Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geleneksel sanatların geliştirilmesi açısından yapılan bu tür etkinlikleri desteklediklerini, sergiyi çok beğendiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dernek yetkililerinden Nizamettin Akbulut, Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'e birer tablo hediye etti.

Semerkant Dergisi ilçe Temsilcisi Akbulut; "Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan 'Umudun Sesi Gençlik Projesi'nin' sergi açılışını yapmış bulunuyoruz, sergimize katılan tüm misafirlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA