Karagül 11. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

FOX ekranlarının ilğiyle takip edilen dizisi Karagül 11. Bölümüyle 7 Haziran Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte Karagül 11. Bölüm fragmanı ve özeti...

Karagül 11. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karagül Dizisi 11. Bölüm özeti:

Narin'in çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğünü öğrenen Fırat, bu gerçeğin neden kendisinden saklandığını anlayamaz. Kendal Melek'e onu başkasıyla evlendireceğini söyleyince Melek sinir krizi geçirir, ortalığı dağıtıp Recep'i arar. Kendal'ın da müdahalesiyle konakta zor anlar yaşanır.

Hesap sormak için doktora giden Narin, hemşireden Ada'nın düşük yaptığını öğrenir. Baran'la ilgili sırrın açığa çıkmasından endişe duyarak, bunu saklayan Kadriye'ye hesap sorar. Duyduklarının peşine düşen Özlem Emine'nin ağzını arayarak ilginç bilgilere ulaşır.

Okulda öğretmenin yaptığı münazarada konuşup bütün sınıfı kendine hayran bırakan Baran özellikle Ada'yı şaşırtır. Konaktan kaçabilmek için yardıma ihtiyacı olan Melek'e, yardım hiç beklenmediği bir yerden gelir.

Ebru'dan çocuğunun ölüm tarihini öğrenen Fırat, Özlem'in kendisine anlattıklarıyla şüpheye düşer. Bu şüpheyle eski fotoğrafları karıştırırken beklenmedik bir gerçekle karşılaşan Fırat soluğu konakta alır.