Yalan Dünya 54. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların kahkahası en bol ve en genç komedi dizisi Yalan Dünya, Pazartesi akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Yalan Dünya, 3 Haziran Pazartesi akşamı 54. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Yalan Dünya 54. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Yalan Dünya Dizisi 54. Bölüm özeti:

Rıza bunalımda
Deniz'e yaptığı evlilik teklifi reddedilen Rıza bunalıma giriyor. Bora'larla halı saha maçı yapan Şehmuz, ağzından, gavur İzmir'liler lafını kaçırır ve komşularla arası açılır. İzmir'liliğine laf ettirmeyen Bora intikamını acı alır. Aylar önce yurtdışına köklerini öğrenmek için gönderdikleri örneklerin sonucu gelmiştir.

Sonuçta oynama yapan Bora, Şehmuz'a köklerinin Yunanlılar'a dayandığını gösteren raporu verir. Zarfı gizlice açan Şehmuz, bunu sır olarak saklamaya çalışırken Vasfiye olaya el koyar. Canlı yayında milyonların önünde evlilik teklifi reddedilen Rıza, kimseye çaktırmaz ama çok bozuktur.

Gururunu kurtarmak için de teklifin şaka olduğunu iddia eder. Kazadan sonra sürekli uyuyan Selahattin, Reis'ten uyanık kalmak için taktik alır. Fakat bu taktik Selahattin'in başına çok büyük bir dert açar.

Emir'in kendisinden uzaklaşmasını istemeyen Nurhayat, ona açılmaya karar verir. Akıl almak içinde Zerrin'e gider. Fakat aldığı akıllar işlerin daha da karışmasına neden olur. Yaz sezonu gelip bikinilere giremeyen Zerrin ise, zayıflamak için bir formül bulur.

Bulduğu bu çözüm onun her yere geç kalmasına neden olurken, beklenmedik bir başarı kazanmasına da sağlar. Setin kahve makinasını Tufan'dan alan Rıza eve kurar. Herkes makinadan çay kahve içmeye başlayınca Servet'in yapacak işi kalmaz.

Fırsatı bilen Vasfiye hemen Servet'i doldurmaya başlar. Deniz başta olmak üzere kimseyi evlilik teklifinin şaka olduğuna inandırmayan Rıza, Deniz'e terasta şoke olacağı bir sürpriz hazırlar. Zerrin'in taktikleri ile Emir'i iyice kendinden uzaklaştıran Nurhayat sonunda ona açılır.