Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikti

Ödemiş’in Bademli beldesinde belediye ve Ödemiş Anaokulu’nun işbirliğiyle Aydın Dağları’ndaki Kervan Yaylası’nda fidan dikme organizasyonu düzenlendi.

Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikti
Pazar günü gerçekleştirilen organizasyonla Kervan Yaylası’na 150 adet fidan dikilirken, her bir fidana öğrencilerin adı verildi.

Sabah saatlerinde festival alanında buluşan 200 kadar öğrenci ve velileri buradan Aydın il sınırı yakınlarında bulunan Kervan Yaylası ağaçlandırma sahasına hareket etti.

Daha önce Bademli Belediyesi’nce yaklaşık 52 bin fidanın dikildiği bölgeye veliler tarafından 150 fidan dikildi. Öğrencilerin adlarının yer aldığı fidanların can suları verildikten sonra etkinlik sona erdi. Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak da fidan dikiminde öğrencilere ve velilere eşlik etti. Etkinlik sonunda Bademli Belediyesi çeşitli ikramlarda bulundu.

Ödemiş Anaokulu Müdürü Mahmut Altay, “Ev sahipliğinden dolayı Bademli Belediye Başkanı Sayın Selahhatin Kundak’a ve katılımlarından dolayı değerli velilerimize teşekkür ediyorum. 52 bin fidan dikimine 150 adet fidan ile destek olmak, öğrencilerimizin adına orman oluşturmak istedik” dedi.

Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak da Ödemiş Anaokulu velilerini Bademli’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “52 bin fidan ile Küçük Menderes’in oksijen kaynağı durumuna gelen bu bölgeyi var gücümüzle yeşillendirmeye devam edeceğiz. Bu kıraç tepeler gür ormanlara dönüşecek” dedi.

Kaynak: İHA