Ak Partili Vekil Çalışmalarını Muhtarlara Anlattı

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki 2 yıllık yasama faaliyetlerini ve bu süre içerisinde Ankara'da yaptığı çalışmaların tüm ayrıntılarını merkez ilçe muhtarlarına anlattı.

Ak Partili Vekil Çalışmalarını Muhtarlara Anlattı
Merkez ilçe muhtarları ile Karacasu Beldesi’nde bulunan Panorama Otel’de bir araya gelen Ali Ercoşkun, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ve 80 muhatara çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ercoşkun, “Bu bir siyasi parti çalışması değil, karşılıklı istişare toplantısıdır. Amacım sizlere TBMM’de ne gibi çalışmalar yaptığımızı anlatarak, sizlerin faaliyetlerimiz konusunda bilgi sahibi olmanızı sağlamaktır. Kanunların nasıl çıktığını, yaşanan süreci ve bizlerin rolünü sizlere aktarmak istiyorum. Başkent’te sadece yasama faaliyetleri ile değil, ayrıca değişik bakanlıklarda görev yapan Bolulu bürokratlarla tanışarak, memleketimize daha fazla kazanımlar sağlamaya çalışıyoruz. Meclis’te çıkan 2 kanunda ilk imza sahibi oldum. 12 kanunda da diğer arkadaşlarımızla birlikte imzam bulundu. Ayrıca TBMM Genel Kurulu’nda, Bolu’muzun sorunlarını dile getiren ve çözüm önerileri sunan 31 ayrı konuşma yaptım” diye konuştu.

Ercoşkun, muhtarlara seslendiği konuşmasında, şunları söyledi:
“Seçimden bu yana, 9 ilçe, 4 belde, 491 köy ve bin 150 yerleşim yeri olan ilimizin, büyük bir kısmına ziyaretler gerçekleştirdik. Hatta en uzak ilçemiz olan Göynük’ü bile tam 18 defa ziyaret ettik. Yüce Meclisimizin çalışmalarına yaz aylarında ara verildiğinde ise kaldığımız yerden ziyaretlerimizi aralıksız bir şekilde devam edeceğiz.”
Kaynak: İHA