Dündar’dan Btso Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini (BTSO) ziyaret etti.

Dündar’dan Btso Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle iş başına gelen İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, yönetimi tebrik etti. BTSO’nun Bursa için çok önemli bir değer olduğunu, bir çok projede sorumluluk üstlendiğini ifade eden Dündar, “Son dönemde BTSO’nun her alanda bir atılım içerisinde olduğunu görüyoruz. Sürekli kendini yenileyen ve Bursa’nın gelişimine büyük katkı sağlayan BTSO, gerek Bursa’nın, gerekse Bursa’da ticaret ve sanayi gelişip dünyada hak ettiği yeri alması için bundan sonra da gerekli desteği vermeye devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Mustafa Dündar, yeni yönetimin Bursa için güzel işler yapacağına inandığını söyledi.

Yerel yönetimlerin klasik hizmetlerinin artık vatandaşlar tarafından fazla takdir görmediğini, bunun yapılması gereken rutin işler olarak görüldüğünü ifade eden Dündar, “Artık bizler yaşadığımız şehrin tanıtımı ve gelişmesi için nasıl proje geliştiririz, bunun mücadelesini veriyoruz. Daha değişik, daha faydalı nasıl hizmet veririz, bunun için mesai tüketiyoruz” dedi.

Bunun, aynı zamanda Türkiye’nin gelmiş olduğu dinamik noktanın bir göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Bursa, son 10 yılda çok önemli bir değişim ve gelişim yaşadı. Bu çalışmaları yaparken, kamu kurumu olarak özel sektörü göz ardı edemeyiz. Özel sektör kendi kurumsal yapısı içerisinde sektörlerini dünyaya tanıtmak için elinden geleni yapıyor. Bursa’mız da bu konuda son derece başarılı. Önemli olan, böyle odalar aracılığı ile bu dinamik yapıyı ayağa kaldırıp, dünyayla rekabet edebilir bir yapıya kavuşturmak. Herkes işini en iyi şekilde yapıyordur, ancak her şeye rağmen tıkandığı noktalarda birileri bu tıkanıklığı aşmada lokomotif görevi üsleniyor. BTSO’da, Bursa’da ticaretin ve sanayinin tıkandığı noktada önünü açacak bir lokomotif. Bunu dışında sosyal ve kültürel hayatın da içinde yer alan, katkı koyan çok önemli bir kuruluş” diye konuştu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da, ziyaretinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti. Burkay, bu dönemde Bursa’nın ticari ve sanayi hayatı ile birlikte, sosyal ve kültürel alanda çok güzel bir çalışma yapacaklarını söyledi.

Ekip olarak bu işe hazır ve istekli olduklarını ifade eden Burkay, “Ekibimiz çok güçlü. Sizlerin Bursa için ortaya koyduğunuz vizyon projeleri hayata geçirmek için de son derece istekli. Hem kent, hem de bizler buna hazırız. İnşallah bu süreci güzel bir şekilde yönetip, sistemi, ete kemiğe büründüreceğiz” dedi.

BTSO Bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin, son 10 yılda kendi alanlarında son derece başarılı işler yaptığını, dünyadaki değişim ve gelişimi iyi okuduğunun altını çizen Burkay, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, bu noktada, şirketlerimizin önünü açmak adına çok önemli bir görev ve sorumluluk üstleniyor. Sizin yaptığınız çalışmaların birçoğu da bizim ticaret hayatımızı yakından ilgilendiren projeler. Bizler iş dünyası olarak sizlerin bu projelerinizde faal olarak yer alacağız. Bu dönemde bu iş birliği çok daha yoğun yaşanacak” dedi.

Kaynak: İHA