Artvin Valisi Kalkan'ın İncelemeleri

Artvin - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, il merkezi ile Murgul ilçesinde yapımı devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

Vali Kalkan'ın incelemelerine, Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek ile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz katıldı.

Vali Kalkan ilk olarak Yeni Mahalle'de Doğuş Grubunun katkılarıyla Eğitme Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında yaptırılacak Ayhan Şahenk Anadolu Kız Meslek Lisesi ve Eğitim Kampüsü'nde incelemelerde bulundu.

Daha sonra beraberindekilerle Artvin-Borçka kara yolu üzerinde yapımı devam eden Ormanlı Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'nda incelemelerde bulunan Vali Kalkan, ardından Murgul ilçesine giderek yapımı devam eden 100 kişi kapasiteli ortaöğretim yurt binası, 12 derslikli Yunus Emre İlkokulu binası ve spor salonunu gezdi.

Vali Kalkan, çalışmalar hakkında Çevre ve Şehircilik Müdürü Bebek ile yüklenici firma yetkililerden bilgi aldı.

Vali Kalkan daha sonra, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılan ve yaklaşık 1 milyon 179 bin liraya mal olan 250 kişi kapasiteli spor salonu binasında incelemelerde bulundu.

Binada gördüğü bazı eksikliklerin giderilmesi için yetkililere talimat veren Vali Kalkan, kısa sürede tekrar spor salonunda incelemelerde bulunacağını söyleyerek ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA