Mahalleler Tek Tek Güzelleşiyor

Çankaya Belediyesi ekiplerince mahallelerde başlatılan topyekün çalışma, Güzeltepe’nin ardından Çukurambar’da devam ediyor.

Mahalleler Tek Tek Güzelleşiyor
Mahallelerde sorumluluk alanı ayırt etmeksizin tüm sokakları asfalt ve kaldırımla donatan Çankaya Belediyesi, bu sezon çalışmaları bir adım daha ileri taşıyıp kaldırımı ve asfaltı yeniledikten sonra mahallelere banklar, çiçeklikler ve çöp konteynerleri yerleştirecek.

Güzeltepe Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar devam ederken öte yandan Çukurambar’a da giren ekipler semtlerin çehresini değiştiren yenileme çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek çalışmalarına yön verdiklerini dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, önceki çalışma sezonunda Öveçler, Balgat gibi semtlerde gerçekleştirilen çalışmaları bir adım ileriye taşıdıklarını ifade etti.

Çalışmalarında yurttaşlardan gelen talepleri esas aldıklarını söyleyen Başkan Tanık, “Çankayalıları beton binalar arasında sıkışıp kalmaktan kurtarmak için yeşil alan düzenlemelerimizi ve parklarımızın sayısını artırırken, diğer yandan oyun sokakları ve mahalle içi düzenleme uygulamalarıyla onlara hak ettikleri yaşanabilir bir çevre sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA