Eski Belerdiye Başkanına Muhteşem Düğün

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 10 yıl belediye başkanlığı yapan, o dönem Türkiye'nin en genç belediye başkanı sıfatına sahip başarılı işadamı ve siyasetçi Hamit Nişancı, yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı görkemli bir düğünde, Serap Korkmaz ile dünya evine girdi.

Eski Belerdiye Başkanına Muhteşem Düğün
Siyaset camiasınında yoğun ilgi gösterdiği düğünde halk Hamit Nişancıyı yalnız bırakmadı. Seferihisar İlçe Stadyumu tıka basa doldu. Yaklaşık 10 bin kişi Seferihisar'ın köklü ailelerinden olan Nişancı ailesinin bu mutlu gününde yanında olmak için stadyumu doldurdu.

Siyaset dünyasını bir araya getiren düğüne AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, MHP eski il başkanı Musavvat Dervişoğlu, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, ünlü işadamı ve hayırsever Necat Hepkon, Seferihisar Kaymakamı Şakir Erden ile iş ve siyaset dünyasından pek çok isim katıldı.

Işık gösterileri arasında saat 21.30 da stadyuma giren Hamit Nişancı ve Serap Korkmaz çifti, halkın yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileri ile sahnede kurulmuş olan nikah masasına geldi. Çifti yoğun bir basın ordusu takip etti. Özellikle gelin Serap Kormaz'ın (Nişancı) özel dikim gelinliği, şıklığı gözleri kamaştırdı. Nikahı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer kıydı. Nikahta 10 kişi sahitlik etti. Hamit Nişancı'nın kız kardeşi Fatma Nişancı ve gelinin amcası Ertan Korkmaz'ın yanı sıra Seferihisar Kaymakamı Şakir Erden, Ak Parti Milletvekili Ali Aşlık, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek,MHP eski il başkanı Musavvat Dervişoğlu, Anavatan Partisi eski il Başkanı Yunus Yunusoğlu gibi iş ve siyaset dünyasından konuklar şahitlik yaptı. Nikah defterinin her köşesi şahitlerin imzası ile doldu, alkışlarla nikah kıyıldı. Çifte gelen tebrik mesajlarının tamamı çok fazla olması nedeniyle okunamazken, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın tebrik mesajı tüm mesajlar adına okundu.

Görkemli düğünde 10 bin kişilik yemek dağıtıldı. Düğünün coşkusu şarkıcı Altay ile geldi. Damat Hamit Nişancı'nın yakın arkadaşı olan şarkıcı Altay, bütün gece şarkıları ile coşturdu. Muhteşem bir havai fişek gösterisinin de yapıldığı düğünde Hamit Nişancı"Yıllardır halkımla beraber sevgi dolu bir süreçte belediye başkanlığı yaptım. Düğünümü vatandaşlardan beni seven dostlardan ayrı yapamazdım. Onun için stadyumda benim bu mutlu günümde yanımda olmak isteyen herkese açık bir düğün yaptım. Ve çok mutluyum. Tüm dostlarım burada. Mutluluğumu paylaşmaya geldiler. Çok güzel bir gece oldu. Herkese teşekkürler" dedi.

Serap Hamit Nişancı çiftinin mutluluğu gözlerinden okunurken, Nişancı'nın anne ve babası Gülseren ve Turgay Nişancı çiftinin mutluluk gözyaşları dikkat çekti.

İzmir'in siyasetteki güçlü isimlerinden Hamit Nişancı muhteşem bir düğünle dünya evine girerken, düğüne katılan siyasiler de "Siyasete dönecek mi?" sorusuyla düğün boyu aralarında kulis yaptı. Siyasete ara veren Hamit Nişancı'ya pek çok partiden teklif geldiği biliniyor. Sessiz kalmayı tercih eden Hamit Nişancı, düğünün ardından eşi Serap Hanım ile birlikte balayına gitti.
Kaynak: İHA