Önder Matlı: “2023 Hedefine Btso Öncülük Etmeli”

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Önder Matlı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Önder Matlı: “2023 Hedefine Btso Öncülük Etmeli”
Milletvekili Önder Matlı’nın ziyaretinde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili Dr. Mustafa Esgin ve AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Balabanoğlu hazır bulundu. Matlı, gerek İbrahim Burkay, gerekse de Yönetim Kurulu’na güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek, BTSO tarafından yürütülecek projelere destek vermek için hazır olduğunu belirtti.

BTSO’nun Bursa’nın ekonomik geleceğine yönelik yol haritası çizmesi gerektiğini vurgulayan Matlı, “Türkiye’nin 2023 hedeflerine lokomotiflik yapacak kentlerin başında Bursa geliyor. Bursa’nın da belirlenen hedefler paralelinde pozisyon olması gerekiyor. Bu sürece öncülük etmesi gereken kurumların başında da BTSO geliyor” dedi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ise iş dünyasının desteğini alarak göreve geldiklerini, birlik, beraberlik ve uyumla projeleri hayata geçirecek imkan elde ettiklerini ifade etti.

Burkay, “Yoğun bir tempoyla çalışacağız. Yeni yönetişim modelleri getireceğiz. Konsey yapılanmasıyla iş hayatının bütün kesimlerini sürece dahil edeceğiz. Kentin ortak aklını harekete geçireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA