Erdoğan: Gezi yalan hedef talan

Partisinin Erzurum mitinginde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı olaylarına ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: Gezi yalan hedef talan
'Milli İradeye Saygı'mitiglerine Erzurum ayağıyla devam eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan alanı dolduran çoşkulu kalabalığa seslendi. Gezi Parkı olaylarını hedef alan Erdoğan, "Gezi yalan hedef talan" dedi. Oyunu milletin bozacağını vurgulayan Başbakan Erdoğan, finali de sandığın yazacağını ifade etti.

GEZİ YALAN HEDEF TALAN

Dünyadaki tüm kardeşlerimiz bizim için seferber oldu diyen Başbakan Erdoğan, "Viyana'da miting var. Avustrulya'da miting var. Niye biliyor musunuz? Erzurum'a ses vermek için. Dünyaya ses vermek için. Ne diyorlar biliyor musunuz? Oyunu milletin bozduğunu bilmiyor musunuz diyorlar.'Gezi yalan hedef talan'çünkü; AK Parti iktidarıyla talanları bitmişti. Onun için şimdi'Gezi yalan her taraf talan'dertleri bu" şeklinde konuştu.

OYUNU MİLLET BOZAR, FİNALİ SANDIK YAZAR

'Bu millet size bu yolu açmayacak'diyen Erdoğan, "İşte ne güzel yazmışlar'Oyunu millet bozar, finali sandık yazar'olay budur" dedi.

Erdoğan şöyle devam etti;

Eğer yüreğiniz varsa eğer dürüstseniz, eğer demokrasiye inancınız varsa, milletin iradesine inancınız varsa o zaman sandık geliyor. 8 ay var buyrun sandığa orada herkes boyunun ölçüsünü alır.