Karamürsel’e Bu Yıl Da Mavi Bayrak Asıldı

Geçtiğimiz yıl ilk kez mavi bayrak almaya hak kazanan Karamürsel Altınkemer Plajı bu yılda kriterlerini koruyarak mavi bayrak aldı.

Karamürsel’e Bu Yıl Da Mavi Bayrak Asıldı
Bu yıl Kocaeli’de Kandıra Cebeci plajının da mavi bayrak almasıyla birlikte tören düzenlendi.

Kandıra Cebeci Plajında düzenlenen Mavi Bayrak törenine Karamürsel Altınkemer Plajından canlı yayınla bağlanıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bu yıl da mavi bayrak almanın gururunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Karamürsel’de ki törene ilçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Türkmen, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, Yelken Kulübü, Su Altı Kulübü, Karamürsel Belediyesi Yaz Spor Okulu sporcuları ve vatandaşlar katıldı.

Mavi Bayrağın asılmasının ardından Karamürsel Belediyesi tarafından 9-14 yaş arası yüzme yarışı düzenlendi.

700 metre parkurda gerçekleştirilen yarışlarda 9-11 yaş arasında 15 sporcu yarıştı. Birinci Yiğit Yamak olurken, ikinci Emir Gümüşalan ile Yusuf Parlaka paylaştı. Üçüncülüğü ise Şafak Kalkan ve Görkem Düşünceli paylaştı.

12- 14 yaş arasında ki yarışlara ise 17 sporcu katıldı.

Birinci Mehmet Çorbacı, ikinciliği Berkun Doğansoy, üçüncü Güliz Gülçağ oldu.

Madalyalarını Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel verdi.
Kaynak: İHA