Adana'da Cinayet

ADANA - Uyuşturucu satışından kaynaklandığı iddia edilen kavgada bir kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alının 5 zanlı adliyeye sevkedildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde 3 gün önce Remzi Ç. tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Remzi Ç'nin husumetli olduğu ve aynı bölgede uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen Umut K. ve kardeşleryle silahlı çatışmaya girdiğini tespit etti.

Olaydan yaklaşık 2 saat sonra kardeşi Fırat K. ile Köprübaşı Polis Merkezi'ne giden Umut K, burada polislere olayda silahı kardeşinin kullandığını söyledi.

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak Umut K'nın kardeşi Uğurcan K. ile Ethem A. ve Şirvan K'yı da gözaltına aldı. Zanlılardan yaşı 18'den küçük olan Fırat K. ile Şirvan K. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Zanlılar sorgularının ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevkedildi.

Öte yandan ölen Remzi Ç'nin çoğu uyuşturucu satışından 19, zanlılardan Umut K'nın ise uyuşturucu satma, adam yaralama ve hırsızlıktan 32 suç kaydının olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA