Büyük Ankara Festivali’nde 3. Gün

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl altıncısını düzenlediği “Büyük Ankara Festivali” devam ediyor.

Büyük Ankara Festivali’nde 3. Gün
Gündüz ayrı gece ayrı etkinlik ve eğlencelerle dolu festivalin üçüncü gününde de Başkentliler, Aşkın Nur Yengi ve Ferhat Göçer’in muhteşem konseriyle coşku dolu anlar yaşadılar.

Birbirinden değişik onlarca etkinlik, yüzlerce değişik alışveriş ve yiyecek standı, gösteriler, konserler ve her yaşa yönelik eğlencelerle dolu “Büyük Ankara Festivali”, üçüncü gününde de iki ayrı dev konserle Başkentlilere unutulmaz bir yaz eğlencesi sundu.

FERHAT GÖÇER İLE BAŞLADI
Çocukların ve büyüklerin tatil eğlencesi festivalde gündüzlerini tanıtım stantlarında bilmediklerini öğrenerek, ikramlardan tadarak, alışveriş yaparak, gösterileri izleyerek geçiren Başkentliler havanın kararmasıyla birlikte de özel olarak oluşturulan, birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı dev konser alanına akın ediyorlar. Başkentliler festivalin üçüncü gününde de konser konuğu Ferhat Göçer’in sevilen parçalarını hep bir ağızdan seslendirerek, coşku dolu bir müzik ziyafeti yaşadılar.

GECENİN FİNALİ AŞKIN NUR YENGİ İLE OLDU
Müziğin hiç eksilmediği festivalin ikinci konser konuğu ise Aşkın Nur Yengi oldu. Çoluk-çocuk binlerce Başkentlinin akın ettiği festival alanının ortasından yükselen şarkılara eşlik eden, coşkularıyla ortak olan Başkentliler, Aşkın Nur Yengi’nin geçmişten bugüne sevilen parçalarını da hep bir ağızdan seslendirdiler.

BAŞKAN GÖKÇEK FESTİVAL ÇADIRLARINI GEZDİ
Başkent Ankara’nın dillere destan festivali “Büyük Ankara Festivali”ne akın eden Başkentlileri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek eşi Nevin Gökçek ile birlikte festivalin üçüncü gününde de birim çadırlarını gezerek incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Özellikle gençlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Gökçek üçüncü günkü ziyaretinde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın çadırında oluşturulan eski Ankara evlerini inceledi. Eşi Nevin Gökçek ile “Angara Bakkaliyesi”ne giren Başkan Gökçek, daha sonra Hacı Bayram Mahallesi’nin parkında bir süre Belediye bürokratlarıyla sohbet etti

Kaynak: İHA