Şamil Tayyar'dan, Levent Kırca ve Can Dündar'a sert tepki

“Polise yalvarıyorum emri yerine getirmeyin!” diyen Can Dündar’a ve “Erdoğan'ın finali Menderes gibi olacak” diyen Levent Kırca’ya Şamil Tayyar’dan sert tepki geldi.

Şamil Tayyar'dan, Levent Kırca ve Can Dündar'a sert tepki
“Polise yalvarıyorum emri yerine getirmeyin!” diyen Can Dündar 'a ve “Erdoğan'ın finali Menderes gibi olacak” diyen Levent Kırca 'ya Şamil Tayyar 'dan sert tepki geldi.

GECENİN EN BÜYÜK PROVOKATÖRÜ CAN DÜNDAR
Twitter sayfasında Can Dündar 'ın sözleri sonrası bazı açıklamalarda bulunan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar “Provokatörler yine işbaşında; çocuk var yaşlı var diyerek eşkıyalara kalkan oluyor! Bu arada bazı cingözler kendi özel hesabını görüyor! Katliam hazırlığı var diyen Can Dündar gecenin en büyük provokatörüdür! Bu aşağılık tahrikçi yargı önünde hesabını vermelidir!” ifadelerini kullandı.

ALLAH 'IN LANETİ ÜZERİNE OLSUN

“Erdoğan'ın finali Menderes gibi olacak” diyen Levent Kırca 'ya da lanet okuyan Tayyar “Erdoğan'ın finali Menderes gibi olacak, savaşı biz kazandık diyen Levent Kırca'ya da sözüm; Allah'ın laneti üzerine olsun! Türkiye bir hukuk devletiyse yeni bir darbe davası açılmalı, sorumlu herkes hesap vermelidir!” dedi.

BEYAZ GAZETE