Gelin Arabası Alev Alev Yandı

Ordu’nun Ünye ilçesi Şenbolluk köyünde seyir halinde giden gelin arabası alev alırken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Gelin Arabası Alev Alev Yandı
Ordu’nun İlküvez beldesinde gerçekleşen kına gecesinin ardından gelin alan Cemal Bayır, kendi memleketi olan Şenbolluk köyüne dönmek üzere konvoy ile yola çıktı. Düğün konvoyunun köy merkezine yaklaştığı 12.10 sıralarında, Cemal ve Hatice Bayır çiftinin bulundukları araç seyir halindeyken bir anda alev aldı. Toprak zeminde havalanan tozlar neticesinde gelin aracının yandığı fark edilemedi. Çevreden geçen başka bir aracın olayı fark etmesiyle, Cemal ve Hatice Bayır çift ile şoför apar topar araçtan inerek, yangın tüpü ile aracı söndürmeye çalıştı. Alev topuna dönen aracı söndürmek için kullanılan yangın tüpü yeterli olmazken, çevre okul ve belediyelerde bulunan yangın tüpleri ile takviye yapıldı ancak aradan geçen zaman içerisinde araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Şaşkınlıklarını üzerinden atan gelin ve damat, Şenbolluk köyünde konaklamalarının ardından cumartesi günü yapacakları düğün törenlerini gerçekleştirmek üzere Bursa’ya doğru tekrar yola koyuldu.
Kaynak: İHA