Mamak Belediye Başkanı Akgül 'minibüsçüler' İle Bir Araya Geldi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Esnafın her zaman yanındayız.

Mamak Belediye Başkanı Akgül 'minibüsçüler' İle Bir Araya Geldi
Esnafımızla birlik olduğumuz sürece güçlüyüz" dedi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ulus-Abidinpaşa Minibüsçüler Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda minibüsçü esnafıyla bir araya geldi. Abidinpaşa Lale Restaurant'ta gerçekleşen toplantıya Akgül'ün yanısıra Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Bekir Gani, Ulus-Abidinpaşa Minibüsçüler Derneği Başkanı Murat Yılmazer ve minibüsçü esnafı katıldı.

Esnafın ülke ekonomisinin bel kemiği olduğunu vurgulayan Akgül'e, Mamak'ta 4 yıldır hayata geçirdiği yatırımlar ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verildi.

Esnafın her zaman yanında olduğunu kaydeden Akgül, "Esnafımızla birlik olduğumuz sürece güçlüyüz" dedi.

Amaçlarının taksicilik ve minibüsçülük yapan esnafın hizmet kalitesi ve gelir seviyesini artırmak olduğunu belirten Akgül, hayata geçen yatırımlarla Mamak'ta ticaret hacminin büyük ölçüde artacağını ve esnafında daha rahat edeceğini kaydetti.

Ulus-Abidinpaşa Minibüsçüler Derneği Başkanı Yılmazer ise, Mamak Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalarla esnafın daha modern ve çağdaş çalışma ortamına kavuştuğunu belirterek Akgül'e teşekkür etti

Kaynak: İHA