Teknik Direktör Zora Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda şampiyon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek ligde kalmayı başaran Bergama Belediyespor'un teknik direktörü Murat Gürkan Zora, "Hak ettiğimiz şekilde ligde kalmayı başardık" dedi.

Zora, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda görev yapmaya başladıklarında sıkıntılı bir dönemde bulunduklarını ancak teknik ekip olarak ligde kalacaklarına inandıklarını söyledi.

Bunu başardıkları için mutlu olduklarını kaydeden Zora, şöyle konuştu:

"Bunda en büyük pay futbolcularımızın. Onlar sahada mücadele ettiler, biz de onlara düşündüklerimizi söylemeye çalıştık. Biz her zaman son düdük çalmadan bu işin peşini bırakmamız gerektiğini söylüyorduk. Sandıklıspor maçından sonra herkes ümidini kesmişti ancak biz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının final müsabakası olacağını söylemiştik. Beşikdüzüspor'la berabere kaldıktan sonra bir çok insan ligden düştüğümüzü düşündü. Ancak biz farklı şeyler hissediyorduk ve bu doğrultuda mücadelemizi verdik. Sonuçta hak ettiğimiz şekilde ligde kalmayı başardık. Umarım Bergama Belediyespor bundan sonraki senelerde daha iyi daha ve başarılı bir şekilde yoluna devam eder."

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'u 39 puanla 15. sırada tamamlayan İzmir ekibi, bu sezon yükseldiği 3. Lig'de kümede kalmayı başardı.

Muhabir: Ali Korkmaz

Yayıncı: Mehmet Güldaş
Kaynak: AA