Hülya Avşar'dan bomba açıklamalar

Beyaz Tv ekranlarında Kenan Erçetingöz’ün sunumuyla ekrana gelen “Yüz Yüze” programına konuk olan Avşar kızı, canlı yayında bomba üstüne bomba patlattı.

Hiçbir televizyon kanalına konuk olmayan ünlü sanatçı Hülya Avşar, kuralını Beyaz Tv için bozdu. Beyaz Tv ekranlarında Kenan Erçetingöz'ün sunumuyla ekrana gelen “Yüz Yüze” programına konuk olan Avşar kızı, canlı yayında bomba üstüne bomba patlattı.

Yaptığı işler ve her hareketiyle gündemden düşmeyen Hülya Avşar çarpıcı açıklamalar yaptı. Tarkan'dan Survivor'a, cinsellikten Fikret Orman'la yaşadığı iddia edilen aşk dedikodularına ve Beren Saat-Kenan Doğulu ilişkisine kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yapan Avşar kızı Beyaz Tv'de manşet üstüne manşet verdi.

BEREN'LE KENAN EVLENİR

Kenan Doğulu ve Beren Saat ilişkisi hakkında konuşan Avşar kızı “Kenan Doğulu ve Beren Saat bence evlenir.” dedi.

SURVİVOR ADASINA GİTMEK İSTERİM AMA…

Survivor adasını ziyaret edip etmeyeceği konusunda da açıklama yapan Hülya Avşar “Survivor'a ziyaretçi olarak gitmeyi çok istiyorum ama Zehra'nın sınavlarına denk geliyor. Onun için gidip gitmemekte kararsız kaldım.” şeklinde konuştu.

TARKAN'LA GÖRÜŞSEK NE OLUR GÖRÜŞMESEK NE OLUR
Tarkan'la yaşadığı polemiği de değinen Avşar Kızı , Tarkan'la küs olmadığını ancak Tarkan'a sinirli olduğunu söyleyerek “Her şeye tahammülüm var ama saygısızlığa tahammülüm yok. O olay aklıma gelince hala sinirleniyorum. Belki o kelimelerden bazıları söylenmemesi gereken kelimelerdi ama peygamber de değilim. O günden sonra hiç görüşmedim ama görüşsek ne olur, görüşmesek ne olur. ” diye konuştu.

FİKRET ORMAN'LA AŞK YAŞADI MI?
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'la aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan Hülya Avşar “Aramızda hiçbir şey olmadı. Bir şey olsa zaten ortada olurdu. Bir arkadaşlığımız var ve bunu başka yere taşımaları çok normaldi.” dedi.

CİNSELLİĞİ SEVDİĞİM ADAMLA YAŞAMAK İSTERİM


Cinsellik hakkında bomba gibi açıklamalar yapan Avşar kızı şunları söyledi:

“Bir erkeğe gerek var belki ama en son ayrılığımdan sonra iç huzuru yeni buldum gibi. Açıkçası kafamı karıştırmak istemiyorum. Cinselliği tabii ki unutmadım ama benim hayatımda hoşlandığım sevdiğim birisi varsa cinsellik aklıma geliyor. Öbür türlü gelmiyor canım istemiyor. Bir başkasını hayal etmediğim için aklıma gelmiyor. Ben cinselliği sevdiğimle yaşamak isterim. 10 senede geçse böyle dururum”

BEYAZ GAZETE