Emet Hisarlık Tepesi Projesi İhaleye Çıkıyor

Kütahya’nın Emet İlçe Belediyesi tarafından yapılması planlanan Emet Hisarlık Tepesi Projesi 25 Haziran’da ihaleye çıkıyor.

Emet Hisarlık Tepesi Projesi İhaleye Çıkıyor
Toplam 15 bin 500 metrekare alanda yapılacak projen içerisinde düğün salonu, restorant, şehitlik tepesi düzenlemeleri, şelale, havuz, botanik bahçesi, çocuk oyun parkları, spor sahası, yürüyüş alanları ve piknik alanları bulunuyor. Şehre hakim tepeden şehir merkezine kadar uzanacak olan şelale ile ilçeye farklı bir görünüm katacak proje için Emet Belediyesi geçtiğimiz günlerde Eskişehir İller Bankası'ndan destek almıştı.

Proje ile ilgili bilgi veren Emet Belediye başkanı Mustafa Koca, ilçede Kocakıran mevkiinde devam eden çalışmaların ardından Hisarlık projesinde de son aşamaya gelindiğini belirtti.

Koca "Kocakıran ile Hisarlık arasına sıkışmış ilçemizde bu alanlarımızı halkımızın kullanımına sunacak proje üreterek hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kocakıran mevkiimizde DSİ’nin çalışmalarının tamamlanmasına paralel sosyal tesislerimizin yapımına başlayacağız. Hisarlık tepemizde ise, Kütahya’da son yılların en çarpıcı projesini hayata geçirmek için ihale aşamasındayız. Hisarlık şelale ve havuz restorantı Emetimize ayrı bir güzellik katacak. Bu projemizin ihalesi 25 Haziran da yapılacak. Bu büyük iki projemizin tamamlanmasına müteakip Emet halkı şehir merkezinde her türlü sosyal imkanlardan yararlanabileceği tesislere kavuşacak. Kocakıran ve Hisarlık Emet ve Emetli hemşerilerimizin en gözde yerlerinden olacak” dedi.

Kaynak: İHA