Serap Paköz konuğunu böyle fırçaladı

Serap ile Yeni Bir Umut programının sunucusu Serap Paköz, konuğunu fena fırçaladı.

Serap Paköz konuğunu böyle fırçaladı
Serap ile Yeni Bir Umut programının sunucusu Serap Paköz, konuğunu fena fırçaladı.

Nikahsız olduğu eşi Vilda Hanım'ın 1 aylık çocuğu ile birlikte eski kocasına kaçtığını iddia eden Cüney Bey, Vilda Hanım ve eski kocasıyla yüzleşti.

Programda Vilda Hanım ile kesinlikle bir araya gelmek istemediğini söyleyen Cüneyt Bey'in, daha dün akşam eski eşine telefonla aşk mesajları ortaya çıkınc aişin seyri değişti.

Paköz, "Cüneyt eğer bu kadını yeniden kazanmak istiyorsan bu değil. Aşk güzel şey ama bu türlüsü olduğu zaman hem zorlamaya giriyor, hem tacize giriyor. Sen üç-beş gün, bir ay ona masaj atma, merak edecek bu adam niye aramıyor diye. Ben sana tüyo veriyorum. Sen biraz uzak dur" tavsiyesinde bulundu.

"BU KADINI ARAMAYACAKSIN!"


"Çocuğumu görmek istiyorum ama" karşılığını veren Cüneyt Bey'e Serap Paköz, "Çocuğunu göreceksin. Ama bir daha bu kadına mesaj atmayacaksın. Görmeyeceğim. Her gün arayıp soracağım mesaj geldi mi diye" dedi.

Cüneyt Bey, "Çocuk için de mi aramayacağım" deyince Paköz, "Çocukla ilgili araman gereken yerleri sana söyleyeceğim, orayı arayacaksın. Aracı kurumlar olacak. Bu kadını aramayacaksın" diye çıkıştı.

Ancak Cüneyt Bey, "Çocukla ilgili de mi aramayacağım" deyince stüdyodaki seyirciler gülme krizine girdi.

Paköz sinirlenerek, "Çocukla ilgili arayacağın yerleri ben sana söyleyeceğim diyorum, anlatamıyorum galiba. Aşk gözünü kör etmiş" diyerek Cüneyt Bey'i fırçaladı.

Serap Paköz, "Bayramı var, kandili var o zaman mesaj atarsın" diyerek de seyircileri güldürdü. BEYAZ GAZETE