Olimpiyat Yarışması'nda Altın Madalya Kazandılar

Gediz Altınkent Ortaokulu, Emet'te düzenlenen GESSO 2013 (Gazi Emet Sayısal ve Sözel Olimpiyatları 2013) Olimpiyat Yarışmasında altın madalya kazandı.

Olimpiyat Yarışması'nda Altın Madalya Kazandılar
Gazi Emet Ortaokulu tarafından Benchmarking çalışmaları kapsamında öğrencilerin derslere olan ilgisini arttırmak, öğrencilerin sözel ve sayısal derslerdeki seviyesini görmesini sağlamak, toplum hizmetleri çerçevesinde öğrencilerin kendine güven duygusunu geliştirmek, öğrencilerin gönüllü çalışma bilincine sahip olmasını sağlamak ve öğrencilerin okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla düzenlenen GESSO 2013 Olimpiyat Yarışmasına Kütahya ve Afyon ortaokulları öğrencileri katıldı.

Çetin bir mücadeleyle geçen yarışmalarda, Gediz Altınkent Ortaokulu öğrencilerinden Ahmet Genç sayısal alanda birinci, Vildan Kalyoncu gene sayısal alanda dördüncü, Havva Kart ise sözel alanda beşinci oldular.

Yarışmada birinci olan Ahmet Genç'e Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Fatih Akalık tarafından altın madalya takıldı ve notebook hediye edildi. Dereceye giren Vildan Kalyoncu ve Havva Kart'a ise birer MP3 çalar hediye edildi.

Altınkent Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Mustafa Gürpınar, "Öğrencilerimizin yarışmalardaki seviyeleri ve almış oldukları dereceler veliler olarak bizleri mutlu etmiştir. Okul Aile Birliği adına bu başarıdan dolayı emeği geçen başta Okul Müdürü Mehmet Aydın ve tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.

Ayrıca okulumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımız İsmail Dönmez'e teşekkür ederim" dedi.

Yarışmalara katılan öğrencilere, öğretmenleri tarafından Emet Borik Asit Fabrikası ile Emet Termal Resort Otel alanında gezi düzenlendi.

Kaynak: İHA